marți, 31 martie 2020

Şcoala Altfel - Marţi, 31.03.2020 - Învăţăm, descoperim, aplicăm


      https://www.dailymotion.com/video/x2l9vnm - Little Red Riding Hood  ( Scufiţa Roşie )


                                Drawings on the asphalt (Desene pe asfalt )

    Desenatul cu creta pe asfalt poate trezi curiozitatea și  menține interesul unor jocuri interesante în aer liber, anume desenele pe asfalt sunt printre cele mai sugestive simboluri ale copilăriei.
 Foarte mulți copii iubesc această activitate, care le dă ocazia să înveselească orice trotuar. Cu puțină imaginație, poți transforma desenatul pe asfalt într-o minunată sursă de distracție, dar și educativă. Iată câteva idei pe care ai putea să le pui în practică.

  You can invent a lot of trails and games using colored chalk on the asphalt. (Poți inventa o mulțime de trasee și jocuri folosind creta colorată pe asfalt).
   For example: ( De exemplu:)
  1. Follow the line: draw a line as sharp as possible on the asphalt (wrapped, even) and invite a friend to a line competition (as fast, as slowly, as correctly).(Urmărește linia: trasează o linie cât mai șerpuită pe asfalt și invită un prieten la un concurs de pășit linia (cât mai repede, cât mai încet, cât mai corect).
  2. Walk on the Footsteps: Based on the principle of the game above, you can also draw a trail of footprints (those of a bear or friendly monster are the most loved), which you have to walk carefully with each step, without having to step outside them. (Pășește pe urme: bazându-te pe principiu jocului de mai sus, poți desena și un traseu de urme (cele de urs sau monstru prietenos sunt cele mai îndrăgite ), pe care trebuie  să-l parcurgi pășind cu grijă pe fiecare urmă, fără să calci în afară lor.)

  


   

  
More ideas by accessing the link: (Mai multe idei accesând link-ul):
  !!! Activitate de realizat:  Deseneză pe asfalt personajul literar preferat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu